Helsinki YMCA Golf Challenge 2015

golf challenge 2015 logo

Helsingin NMKY järjesti 14.8. järjestyksessään toisen Helsinki YMCA Golf Challenge -tapahtuman Pickalan Seaside-kentällä Siuntiossa. Tapahtumaan osallistui aurinkoisessa ja ihanteellisessa säässä kaikkiaan 51 golfaria. Kisa pelattiin joukkuekisana kaksihenkisin joukkuein.

Mukana oli jälleen mm. tunnettuja urheilijoita. Heistä mainittakoon jääkiekon entinen NHL-ammattilainen Ilkka Sinisalo, koripallolegendat Martti Kuisma, Sakari Pehkonen ja Jari Raitanen sekä jalkapalloilija Roope Heilala. Nykypolven aktiiviurheilijoita edusti Loimaan Bisonseissa pelaava Pierre Jallow. Hän on myös Suomen NMKY-liiton pitkäaikainen työntekijä.

Järjestöjen edustajista mainittakoon nuorisoasiainneuvos Olli Saarela ja asiamies MikkoVaresmaa Avartti -säätiöstä, Suomen Icehearts ry:n toiminnanjohtaja Ville Turkka, Helsingin NMKY:n kunniapuheenjohtaja Leevi Laitinen ja varapuheenjohtaja Jussi Kuusniemi. Myös Suomen NMKY- liiton uusi pääsihteeri Juha Virtanen tarttui golfmailaan.

Golf Challenge 2015 2

Yritykset olivat lähteneet jälleen hienosti tukemaan tapahtumaa ja lähettivät kisaan erinomaisia joukkueita. Suuri kiitos Ilmariselle, KPMG:lle, OP-pankille, PERI Oy:lle, Tallinkille, KKi Oy:lle, Arlalle, Hotel Arthurille, Pickala Golfille, Silen Oy:lle ja tietenkin kaikille osallistujille hyvästä kisasta! Tapahtuman tuotolla tuetaan Helsingin NMKY:n lasten ja nuorten harrastustoimintaa.

Joukkuekilpailun voitto ja kiertopalkintopokaali menivät tänä vuonna KKi Oy:lle. Siinä pelasivat Antti Koljonen ja Mikko Tarkiainen. Onnea voittajille! Golf Challangen tarkoitus on tarjota puuttuva mahdollisuus, niille lapsille ja nuorille, joilla ei ilman matalankynnyksen toimintaa tai osallistumismaksujen kevennystä olisi mahdollisuutta harrastus- tai leiritoimintaan.

Viime vuotisen Golf Challengen tuotoilla tuettiin n. 30 lasta ja nuorta keventämällä heidän osallistumismaksuja leiri – ja harrastustoiminnassa. Näistä noin puolelle nuorista tuki kohdistui toukokuussa Koripalloliiton järjestämään Suomen ensimmäiseen Malmin palloiluhallilla pidettyyn NBA juniorileiriin, jonka järjestelyissä Helsingin NMKY oli vahvasti mukana.

Golf Challenge 2015

 

Joukkuekilpailun tulokset

Lasten ja nuorten toimintaa tukemassa:

golf challenge 2015 logot