Terveystalo

Terveystalo (Diacor 1.6. sulautui Terveystaloon yrityskaupan myöstä) vastaa Namikan koripalloterveydestä. Yrityskauppa ei aiheuta käytännön muutoksia toimintatavoissamme.

Terveystalo on tunnettu monien maamme huippu-urheilijoiden terveyspalveluiden tuottajana. Kesällä 2016 aikana Helsingin NMKY seurasi mm. Suomen olympiakomitean, Aino-Kaisa Saarisen, Mika Poutalan, HIFK-jalkapallon ja Vantaan Atlaksen jalanjälkiä ja siirsi terveyspalvelunsa Diacorin harteille.

Helsingin NMKY ja Diacor (1.6. 2017 alkaen Terveystalo) ovat sopineet, että vuosittain yksi juniori-ikäluokka käy urheilijan terveystarkastuksessa, jolla suljetaan pois mm. mahdollisia sydänperäisiä synnynnäisiä sairauksia. Tässä HNMKY kulkee aivan maan etujoukoissa, sillä urheilijoiden säännölliset terveystarkastukset suuremmalta osin ovat vasta tulossa suomalaiseen urheiluelämään. Myös Helsingin NMKY:n ja Arthurin työterveyspalvelut ovat Terveystalossa.

– Olemme kovin iloisia Namikan kanssa tehdystä sopimuksesta, sillä kummankin toiminta ponnistaa melko lailla samalta arvopohjalta. Toinen iloinen asia on se, että tässä sopimuksessa ei ole kyse pelkästä mainonnasta ja näkymisestä, vaan teemme oikeasti yhteistyötä, Diacorin urheilulääketieteellisestä palvelutoiminnasta vastaava Esko Heikkinen sanoo.

https://www.diacor.fi/yritys/medialle

Lisätietoja mm. urheilijan terveystarkastuksesta www.diacor.fi

Ajanvaraus urheilulääkäreille www.diacor.fi tai puhelin 09 7750 800

Terveystalo logo